Over mij

Mijn naam is Margje en ik ben de oprichter van Echt Margje. Na mijn studie Communicatie had ik direct de drang om voor mezelf te beginnen. Toch wilde ik eerst meer ervaring opdoen in het bedrijfsleven. Ik begon aan vier maanden stage bij Goboony en kreeg na die vier maanden alle ruimte om verder in mijn werk te groeien. Ik beet me eerst vast in SEO en nam als Head of Marketing Communication steeds meer taken op me. Toch bleef SEO me het meest interesseren. Na drie mooie en leerzame jaren heb ik besloten de sprong tot zelfstandige te wagen.

Mijn missie

Ik help andere bedrijven bij het ontwikkelen en/of uitvoeren van hun SEO strategie. Het ontwikkelen doen we samen in een (online) 1-op-1 sessie. Daarna voer ik de werkzaamheden uit, of ondersteun ik de ondernemer. Daarnaast doe ik klussen als SEO copywriter. Ook werk ik met een aantal vaste klanten aan hun SEO en andere (content) marketing. Het liefst werk ik met bedrijven die zich inzetten voor een betere en mooiere wereld.

Echt Margje

Ik ben geboren en getogen op het Friese platteland, na een paar mooie studentenjaren in Groningen woon ik nu in Utrecht. Toch ben ik nog altijd dol op het noorden en werk graag samen met bedrijven die daar zijn gevestigd. Naast dat ik Nederland prachtig vind, ben ik gek op reizen. Backpacken in verre oorden (al mag ik van mezelf niet te vaak vliegen) of samen met mijn vriend William roadtrippen door Europa met onze eigen Volkswagen T3. Verder lig ik graag dubbelgevouwen op mijn yogamat, ben ik vaak op pad met mijn (analoge)camera, vind je me dagelijks tussen de bloemen om te kijken hoe het gaat met de bijen, ben ik altijd op zoek naar nieuwe vegetarisch gerechten, word ik gelukkig van een avondje borrelen met vriendinnen, ga ik graag naar festivals, bungel ik het liefst in de hangmat met een goed boek of struin ik over tweedehands marktjes naar pareltjes voor in huis of in mijn kledingkast.

Hierover lees je meer op de blog van deze site.