SEO diensten

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn SEO diensten. Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk afgestemd SEO traject en SEO copywriting. Wil je een langdurige samenwerking aangaan? Huur me dan in als freelancer.

Echt Margje

SEO traject

Lukt het je maar niet om die beoogde posities in Google te halen? Loop je helemaal vast met waar je mee bezig bent? Of heb je überhaupt geen idee waar je moet beginnen om je SEO op peil te krijgen? Ik help je graag verder.

Samen bepalen we waar de focus tijdens het traject op komt te liggen. Hierbij kijken we naar je kansen en naar je wensen. Daaruit volgt een plan. Vervolgens ga ik met dat plan aan de slag of ondersteun ik jou bij het uitwerken van dat plan. De duur van dit traject hangt af van de doelen die je wilt behalen.

Meer informatie

SEO Copywriting

Lukt het jezelf maar niet om pakkende teksten voor je website te schrijven, die het ook nog eens goed doen in de zoekmachines? Ik neem het je graag uit handen. Bij het schrijven van de teksten zorg ik altijd voor de juiste tone of voice en de teksten zijn niet alleen SEO technisch goed geschreven, maar ook goed leesbaar. Mocht je teksten nodig hebben voor andere doelen dan SEO, dan schrijf ik die ook graag.

Lees verder

Huur me in als Freelancer

Wil je graag structureel met SEO aan de slag? Je kunt me ook inhuren als freelancer. Op die manier werk ik maandelijks aan het verbeteren van je SEO en het schrijven van teksten. Ik kijk mee hoe SEO past binnen je overige marketingactiviteiten en waar nodig help ik je hier ook bij. Met name op het gebied van content marketing.

Neem contact op